Crucial P3 Plus 2 TB 5000-4200 MB/s PCIe Gen 4.0 x4 NVMe M2 SSD
İhtiyacın Olan Gen4 Gücü
Micron® tarafından en yeni Gen4 NVMe teknolojisi ile geliştirilen Crucial P3 Plus, geniş kapasite seçenekleriyle gelir ve çoğu Gen3 sistemle geriye dönük uyumluluk sunarak esnek bir kullanım deneyimi sağlar.
Geniş Depolama Alanı
4TB’a kadar geniş kapasite seçenekleri ile uygulamalar, programlar, dosyalar, belgeler, fotoğraflar, videolar ve oyunlar için Gen4 depolama performansı ile bolca alan sağlar.
Güvenilir Teknoloji
Dünyanın en büyük flash bellek üreticilerinden biri olan Micron’un gelişmiş 3D NAND teknolojisi ile üretilmiştir. Yüksek kalite standartları sayesinde üstün dayanıklılık ve uzun ömürlü performans sunar.
Sağlam Güvenlik
Performans optimizasyonu için SSD yönetim yazılımı ve düzenli donanım yazılımı (firmware) güncellemeleri sayesinde güvenli, istikrarlı ve sorunsuz bir kullanım deneyimi sunar.
Uyumlu Hız Performansı
5.000/4.200MB/s’ye varan etkileyici okuma/yazma hızlarıyla yüksek performans sunar. Ayrıca, çoğu Gen3 sistemiyle geriye dönük uyumluluk sağlayarak esnek bir kullanım imkânı tanır.
Ürünlerimiz eğer saat 14:00'a kadar sipariş verirseniz aynı gün, daha geç sipariş verirseniz bir sonraki iş günü kargoya verilmektedir.
Teslimatlar şehir merkezlerine1-3 gün arasında sürebilmektedir. İlçelerde ise bu günlere 1 ila 5 gün arasında ilave süreç eklenebilmektedir.